Биди ЛОВЕЦ НА ТАЈНИ – супер предизвик отворен за учество на деца

You are currently viewing Биди ЛОВЕЦ НА ТАЈНИ – супер предизвик отворен за учество на деца

Истражувај, креирај и освои една од супер наградите (таблет, MРЗЛИВИ СОФИ ( LAZY BAG), висечки лулашки, сувенири, чаши и слично)

Живееш во Дојран, околината, блиски градови и села? Обиди се и ти, гостинот, туристот во Дојран. Биди ЛОВЕЦ НА ТАЈНИ, во супер предизвик отворен за учество на деца од 6 до 14 години, средношолци, младинци, граѓани од сите возрасти.

Прочитај ги понудените теми и предлог активности, избери ги предизвиците што ти будат идеи и ајде во акција.

Повеќе информации (link) …

КОНКУРСОТ ЗА ПРИЈАВА НА МАТЕРИЈАЛИ ЗАВРШУВА НА 29.08.2020, ВО 18:00