Презентација на активностите на Македонското научно друштво – Битола во проектот План Дојран

Активностите на Македонското научно друштво - Битола во проектот План Дојран беа презентирани на две национални телевизии: - Првиот канал на јавниот сервис Македонска Радио Телевизија МТВ-1 - Сител Телевизија,…

Коментарите се исклучени на Презентација на активностите на Македонското научно друштво – Битола во проектот План Дојран