Проектот План Дојран презентиран на Претседателот Пендаровски

Претседателот на Република Северна Македонија д-р Стево Пендаровски при неговата посета на Битола, од страна на Преседателот на Македонското научно друштво беше запознаен со проектот План Дојран. При тоа му…

Коментарите се исклучени на Проектот План Дојран презентиран на Претседателот Пендаровски

КОНСУЛТАНТСКИ ИЗВЕШТАЈ – Активност: Обуки за членовите на ко-менаџмент тимот задолжен за менаџирање со Дојранскиот регион

КОНСУЛТАНТСКИ ИЗВЕШТАЈ (преземете .zip документ од целосен извештај...) Проект: Plan D.oiran, Lot 2 Активност: Обуки за членовите на ко-менаџмент тимот задолжен за менаџирање со Дојранскиот регион Изработија: Проф. д-р Цветко…

Коментарите се исклучени на КОНСУЛТАНТСКИ ИЗВЕШТАЈ – Активност: Обуки за членовите на ко-менаџмент тимот задолжен за менаџирање со Дојранскиот регион