Биди ЛОВЕЦ НА ТАЈНИ – супер предизвик отворен за учество на деца

Истражувај, креирај и освои една од супер наградите (таблет, MРЗЛИВИ СОФИ ( LAZY BAG), висечки лулашки, сувенири, чаши и слично) Живееш во Дојран, околината, блиски градови и села? Обиди се…

Коментарите се исклучени на Биди ЛОВЕЦ НА ТАЈНИ – супер предизвик отворен за учество на деца