Студија за Стратегиско предвидување и планирање за Дојранското Езеро. 

Во периодот Октомври 2019 - Април 2020 беше изработена  Студија за Стратегиско предвидување и планирање за Дојранското Езеро.  Стратегиското предвидување и планирање на иднината претставува визија за тоа каде може да…

Коментарите се исклучени на Студија за Стратегиско предвидување и планирање за Дојранското Езеро.