Проектен состанок во Битола, 23.01.2020

Ден: 23.01.2020 Место на одржување – работни простории на Македонско научно друштво - Битола ( во НУУБ „Св. Климент Охридски’ – Битола, улица „Пеце Матичевски“ бр 39, 7000 Битола )…

Коментарите се исклучени на Проектен состанок во Битола, 23.01.2020