Презентација на активностите на Македонското научно друштво – Битола во проектот План Дојран

You are currently viewing Презентација на активностите на Македонското научно друштво – Битола во проектот План Дојран

Активностите на Македонското научно друштво – Битола во проектот План Дојран беа презентирани на две национални телевизии:

– Првиот канал на јавниот сервис Македонска Радио Телевизија МТВ-1

– Сител Телевизија, национална ТВ со најголема гледаност во земјата